Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Χάρτινες ...λάμψεις

Δεν θα χρειαστείτε παρά λιγοστά χάρτινα και πολύχρωμα "στολίδια" για να μετατρέψετε τα απλά χάρτινα φωτιστικά, σε πραγματικά ...κομψοτεχνήματα.

 
Κόψτε ανοιξιάτικα ή καλοκαιρινά σχέδια όπως πεταλούδες, λουλούδια ή ό,τι άλλο σας αρέσει από χρωματιστό; χαρτόνι και κολλήστε τα πάνω στην επιφάνεια του φωτιστικού.

Οι χάρτινες αυτές μπάλες, αν και πλέον κυκλοφορούν και σε άλλα σχήματα, είναι από τις πιο οικονομικές επιλογές στο είδος τους, θα τις βρείτε σε όλα τα πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές σε εξωτερικούς χώρους, ειδικά αν έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε στο ίδιο σημείο παραπάνω από μία, κρεμασμένες σε διαφορετικό η κάθε μία ύψος.

Με μερικές απλές χάρτινες σακουλίτσες και κεράκια reso δημιουργείστε πραγματικά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στον κήπο, στο μπαλκόνι αλλά και μέσα στο σπίτι, απλά τοποθετώντας από ένα ή και περισσότερα αναμμένα κεριά μέσα σε κάθε σακούλα.




Μπορείτε να κάνετε την "δημιουργία" σας περισσότερο εντυπωσιακή αν, μ΄ένα μυτερό κοπίδι, τρυπήσετε την επιφάνεια της σακούλας δημιουργώντας ένα σχέδιο από τρύπες και φυσικά εκτός από το να ακουμπήσετε σε οποιοδήποτε σημείο ή στο έδαφος τα χάρτινα αυτά "κηροπήγια" μπορείτε και να τα κρεμάσετε σε κάποιο σημείο του μπαλκονιού ή στα δέντρα του κήπου, προσαρμόζοντας στις άκρες της κάθε σακουλίτσας ένα κομμάτι πολύ λεπτό σύρμα. 

Βαλάντης Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου